Steunbetuigingen

 Armine Stepanyan (31 jaar, Den Haag)

Armine is een talentvolle kandidaat met passie voor politiek. Zij kan zaken snel doorgronden en politiek duiden. Vanuit haar werk als beleidsmedewerker duurzame leefomgeving bij de VNG heeft zij een duidelijke visie op de rollen en taken van de provincie. Zij durft zaken bespreekbaar te maken. Armine is leergierig en heeft een groot doorzettingsvermogen.

Met haar enthousiasme, uitstraling, kennis en kracht ziet de kandidatencommissie deze nieuwkomer op de lijst als een grote belofte voor de toekomst. Armine kreeg veel stemmen van de leden bij het lijsttrekkersreferendum. De kandidatencommissie zet dit nieuwe talent op plek 2, tussen de twee ervaren kandidaten Berend en Anneloes in.

Aanbevelingstekst Kandidatencommissie GroenLinks ZuidHolland

 

Armine wordt gekenmerkt door een mooie combinatie van een authentieke interesse in wetenschappelijk onderzoek en een sterke betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken. In haar wetenschappelijke aanpak gaat ze geen enkele uitdaging uit de weg en bedenkt ze creatieve oplossingen voor complexe problemen. Haar maatschappelijke betrokkenheid wordt gekenmerkt door het maken van eigen keuzes voor de bestudering van bepaalde probleemvelden (in plaats van te kiezen uit een lijstje met onderwerpen dat is aangereikt door docenten). Als die keuzes betekenen dat er harder moet worden gewerkt, dan is dat voor Armine geen enkel probleem. Integendeel, voor haar bestaan geen minimumeisen waaraan voldaan moet worden. De kwaliteit van de producten die zij aflevert, staat bij haar altijd voorop. Daarnaast is Armine iemand die goed kan luisteren en kritische vragen kan stellen. En hoewel zij een reeks kwaliteiten heeft op trots op te zijn, is ze in de persoonlijke omgang altijd bescheiden en respectvol. De docenten die haar kennen, van zowel de opleiding Sociologie als Pedagogiek, zijn allen van mening dat Armine behoort tot die kleine selecte groep van studenten die je als academische opleiding, het liefste in huis wil hebben, een jonge vrouw die door haar persoonlijkheid de wereld reeds een beetje mooier heeft gemaakt en door haar bevlogenheid en werklust die wereld ook nog een beetje beter zou kunnen maken.

Sjaak Braster
Universitair hoofddocent Methodologie Sociale Wetenschappen, Erasmus Universiteit en Emeritus hoogleraar Geschiedenis van het onderwijs, Universiteit Utrecht

 

Armine is een gedreven, energieke collega die zich met enthousiasme inzet voor de publieke zaak.
Ze krijgt dingen voor elkaar en pakt op wat opgepakt moet worden. Armine staat stevig in haar schoenen, maar laat zich als dat nodig is ook overtuigen.
Ze is niet star of statisch, maar juist sociaal en zich bewust van de politiek-bestuurlijke omgeving waarin ze werkt.

Armine is vorig jaar bij de directie fysieke leefomgeving van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten als talent binnengehaald.
Haar levendigheid, strijdlust, gecombineerd met kennis van zaken zal ze ook zeker in de Provinciale Staten van Zuid-Holland te gelde gaan maken.
Groen Links heeft aan Armine een fantastische kandidaat!

Guust Linders – Coördinator woningmarkt VNG

 

Ik heb Armine leren kennen bij mijn eerste deelname aan de Algemene Ledenvergadering van GroenLinks in Den Haag, toen zij als bestuurslid werd benoemd. Armine liet bij mij gelijk een beeld achter waar ik nu na jaren nog steeds van overtuigd ben: een beeld van een persoon dat enerzijds een passie heeft voor het bedrijven van politiek en het aanvechten van ongelijkheid en anderzijds liefde en compassie uitdraagt voor alles en iedereen. Bovendien deinst Armine er niet voor terug om problemen echt te benoemen en bij de wortel aan te pakken.
Haar sociologische kijk op de wereld maakt Armine een gedreven en ambitieuze politica die de linkse flank van GroenLinks energie zal geven. Met Armine heeft GroenLinks een scherpe en gepassioneerde kandidaat lijsttrekker voor een mooier Zuid-Holland!

Serpil Ates – GroenLinks raadslid

 

Aan de Erasmus universiteit in Rotterdam heb ik samen met Armine sociologie gestudeerd en daar hebben we veel samengewerkt. Ik heb Armine leren kennen als een zeer gedreven jonge vrouw die altijd doorzet, ook als het moeilijk wordt. Armine zet zich vol overgave in voor haar idealen en kan niet tegen onrecht. Vanaf het eerste moment dat ik haar ken is Armine overtuigd GroenLinkser, niemand heeft haar ooit op andere gedachten kunnen brengen. Het zou mij als inwoner van Zuid-Holland een gerust gevoel geven als deze enthousiaste en idealistische ‘pitbull’ tot Statenlid wordt verkozen!

Sanne van der Gaag – Beleidsadviseur FNV en oud-gemeenteraadslid Den Haag (Haagse Stadspartij)

 

Ik heb Armine leren kennen bij de maandelijkse lokale GroenLinks-borrel. Mijn eerste, zeer positieve indruk was dat ze een vrouw is met veel compassie en idealen. Dit blijkt wel uit haar afstudeeronderwerp over ‘kleurenblindheid’ bij kinderen. Al snel stelde ze zich kandidaat voor het lokale bestuur. In dat bestuur heb ik met veel plezier met haar samengewerkt. Ze was erg leergierig en collegiaal.

Armine is een slimme, ambitieuze vrouw, die veel oog heeft voor anderen. Armine heeft, ondanks haar jonge leeftijd, al veel levenservaring opgedaan. Door haar huidige baan bij de VNG op het gebied van leefomgeving heeft zij inhoudelijke kennis van belangrijke thema’s voor GroenLinks op provinciaal niveau. Dat maakt haar zeer geschikt als kandidaat-lijsttrekker voor de provinciale verkiezingen.

Michiel van Bokhorst oud-secretaris/bestuurslid GroenLinks Den Haag

 

Armine is een bevlogen doorzetter die vecht voor grote idealen zonder het kleine uit het oog te verliezen. Een warme, energieke en pientere vrouw met een missie! Met haar vastberadenheid en heldere blik is Armine een zeer betrouwbare en sterke kandidaat.

Florine Kuethe oud-communicatieadviseur GroenLinks Den Haag

 

Eenieder die zich bezighoudt met politiek weet dat politiek bedrijven veel van hem of haar vraagt. Politiek is hard werken, concessies doen en leiderschap tonen wanneer het nodig is. Idealen kunnen in de loop van een politieke carrière verwateren. Daarom is het van belang dat mensen die politiek bedrijven vanuit hun principes, alle mogelijkheden krijgen om dit pad te blijven volgen.

Dat gezegd hebbende, heeft de kandidatuurschap van Armine mijn vertrouwen. Want ik ken Armine als een gedegen, daadkrachtige, principiële, sociale GroenLinkser, die kameraadschap hoog in het vaandel heeft.
Ze voegt door haar verleden als ex-vluchteling — die weet waar foutief politiek leiderschap naar kan leiden — een positieve, morele invloed aan het provinciale beleid van GroenLinks.

Ahmed Abushaam – Oud-bestuurslid GroenLinks Den Haag

 

Ik heb Armine leren kennen bij GroenLinks. Bedachtzaam en resultaatgericht, met een sterk reflecterend vermogen. Zij kent de samenleving goed en staat daar middenin. Als lijsttrekker zal ze doortastend opereren. Armine is daarnaast ook een teamplayer. We mogen blij met haar zijn.

Anna Maria Andriol – GroenLinkser

 

Verschillende momenten heb ik met Armine campagne gevoerd, waar mooie gesprekken uit voort zijn gekomen. De idealen waar ons partij voor staat werden hierbij altijd door Armine uitgedragen. Ik zag een erg gedreven jonge dame, die durft uit te komen voor haar idealen en standpunten. Ze is een persoon die alle elementen van ons partijprogramma tot in haar vezels beleeft. Dat vormt de basis van een passievol GroenLinks statenlid en maakt haar voor mij een geschikte kandidaat. Haar enorme betrokkenheid en passie voor verbetering, laten zien dat we niet alleen dingen moeten roepen, maar ook moeten uitdragen in de praktijk.

Raki Ap GroenLinkser 

 

20 september 2018  Nieuwe Steunbetuiging

Ik ben echt onder de indruk van Armine Stepanyan en haar plannen. Haar leeftijd en haar progressieve ideeën is echt wat GroenLinks nodig heeft .Ook haar ‘outsider’ status maakt me erg enthousiast. Ook haar ambities spreekt me aan. Ik ben ook zelf een ambitieuze GroenLinkser. GroenLinks heeft veel meer ambitieuze mensen nodig. Ik ben trots om te zeggen dat Stepanyan mijn kandidaat is!

Shady Morsi. Lid Onderwijscomissie DWARS/ Actief lid GroenLinks Zoetermeer